Conducerea spitalului explică: l-am angajat pe Ratatouille la bucătărie pentru ca pacienții să mănânce ca la un restaurant de 5 stele. Din păcate, Ratatouille a venit cu toată familia sa numeroasă.

Ministrul Sănătății dă vina pe pacienți: aduc șobolanii în spital ca animale de companie, să le mai treacă urâtul pentru că la ei în salon intră foarte rar medicii – cam o dată pe an.

Ca să se lase internați în spital, pacienții sunt păcăliți că au ajuns la Disneyland, iar șobolanii sunt de fapt șoarecii Mickey Mouse.

Un pacient a cerut să fie mutat în alt salon din cauza unui șobolan extrem de needucat și gălăgios. Acesta bea spirt medicinal, iar apoi își bate soția și cei 235 de copii.

Următorul serial cu Tom și Jerry se va filma în spitalul de Ftiziopneumologie din Chișinău. Regizorul susține că are o groază de șoareci pentru rolul lui Jerry, dar nu găsește o mâță care să fie Tom.

Directorul spitalului susține că, de fapt, șobolanii sunt angajați cu drepturi depline din cauza lipsei de personal. Rozătoarele au voie să meargă prin toate saloanele, iar când nu are cine asista la operații – sunt implicați.

Printre rozătoare a fost găsit și un șoarece pacient. Șobolanul s-a internat în spital după ce a avut un accident grav. Și-a rupt coada într-o capcană.

Domnica Cemortan și alte iubitoare de animale au protestat în fața spitalului cerând ca animalele să fie scoase de urgență din instituția medicală: riscă să se îmbolnăvească de tuberculoză.

Pentru alungarea șoarecilor din spital, conducerea l-a chemat pe Mitropolitul Vladimir. Acesta va sfinți cu agheazmă toată gloata de șobolani, aceștia se vor transforma în lilieci și vor zbura pe geam.

După ce a văzut pe facebook imaginile cu șobolanii, fostul ministru al Sănătății, Andrei Usatâi, și-a scos tuberculoza de pe lista bolilor de care suferă: ”Mai bine stau în pușcărie decât într-un loc atât de periculos ca spitalul de Ftiziopneumologie!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sobolani-spital-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sobolani-spital-copy-150x150.jpgadminSocial
Conducerea spitalului explică: l-am angajat pe Ratatouille la bucătărie pentru ca pacienții să mănânce ca la un restaurant de 5 stele. Din păcate, Ratatouille a venit cu toată familia sa numeroasă. Ministrul Sănătății dă vina pe pacienți: aduc șobolanii în spital ca animale de companie, să le mai treacă urâtul...

Comentează