1. Maestru al deghizărilor, Chiril Gaburici i-a organizat o întâlnire ca în povești la aeroport, s-a costumat în Mickey Mouse.

2. Victor Ponta se află la Chișinău într-un turneu de promovare a piesei Voltaj de la Eurovision, ”De la căpătat”, care povestește soarta unor politicieni ajunși în închisori după ce au căpătat averi ilegale

3. Marina Rădvan a obținut o audiență la Victor Ponta și a ieșit cu o sacoșă plină de mâncare.

4. Incident, Victor Ponta nu a fost lăsat de conducerea aeroportului internațional Shor să intre în sala VIP până nu a plecat de acolo Evgheni Șevchuk: ”este clientul nostru VIP, nu-l puteam deranja”

5. Victor Ponta explică: ”am auzit că aveți la Chișinău un premier mai prost decât mine, am venit să văd cu ochii mei minunea”

6. Victor Ponta îi invidiază pe politicienii moldoveni: ”puteți fura în liniște, fără DNA, fără Codruța, sunteți oameni fericiți”

7. Victor Ponta i-a acordat cetățenie românească lui Ilan Shor și cere expulzarea lui în România: ”nu mai avem oameni cu un astfel de talent, toți stau în închisoare”

8. Acuzat că ar aduce-o în secret pe Codruța Kovesi la Chișinău, Victor Ponta i-a liniștit pe politicieni: ”am alergie când sunt lângă ea, mă mănâncă încheieturile mânilor”

9. Victor Ponta s-a plâns că la întâlnirea cu Vladimir Plahotniuc din buzunare i-au dispărut 2.500 de euro.

10. Victor Ponta, încântat după vizita la CNA: ”vrem să facem un schimb v-o dăm pe Kovesi cu tot cu procurori și ni-l dați pe Chetraru”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Victor-Ponta-Chiril-Gaburici-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Victor-Ponta-Chiril-Gaburici-copy-150x150.jpgadminSocial
1. Maestru al deghizărilor, Chiril Gaburici i-a organizat o întâlnire ca în povești la aeroport, s-a costumat în Mickey Mouse. 2. Victor Ponta se află la Chișinău într-un turneu de promovare a piesei Voltaj de la Eurovision, ”De la căpătat”, care povestește soarta unor politicieni ajunși în închisori după ce...

Comentează