Renato Usatii caca copy

Putin s-a bucurat când a aflat că în Moldova sunt teroriști ISIS: ”voi trimite trupe să lupte cu terorismul la Chișinău.”

Stați liniștiți! Bomba preferată de teroriștii moldoveni este mămăliga. Din fericire, aceasta nu explodează.

E clar, teroriștii prinși la granița cu România nu erau moldoveni. Teroriștii moldoveni fac doar atentate cu căcat!

În loc să strige Allahu Akbar, teroriștii moldoveni au fost auziți țipând ”Jios Aliansu!”

Teroriștii moldoveni au primit pedeapsă capitală: sunt musulmani și sunt obligați să locuiască nu doar cu soțiile, ci și cu soacrele.

La aflarea veștii despre capturarea teroriștilor moldoveni, Vlad Filat a răsuflat ușurat: ”eu credeam că au arestat contrabandiști de țigări!”

Din obișnuință, moldovenii care stau toată ziua pe facebook și-au pus la poza de profil steagul Moldovei.

Ghinion teribil pentru moldoveni, unul dintre teroriști trebuia să ajungă în Parlament, dar s-a rătăcit pe malul Prutului.

Teroriștii spun că fugeau din Moldova pentru că în țara noastră nu există fete virgine, iar politicienii oricum fac o treabă mai bună decât ei.

Fără să știe despre ce este vorba, Nicolae Timofti a anunțat o zi de doliu în Moldova și i-a decorat pe teroriștii moldoveni cu medalii!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-Usatii-caca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-Usatii-caca-copy-300x300.jpgadminInternațional
Putin s-a bucurat când a aflat că în Moldova sunt teroriști ISIS: ”voi trimite trupe să lupte cu terorismul la Chișinău.” Stați liniștiți! Bomba preferată de teroriștii moldoveni este mămăliga. Din fericire, aceasta nu explodează. E clar, teroriștii prinși la granița cu România nu erau moldoveni. Teroriștii moldoveni fac doar atentate...

Comentează