Leanca buzunare

Ședința de astăzi a fost una foarte lungă, iar pentru că deputații prinși în negocieri nu au fost atenți la afacerile lor, Plahotniuc le-a raiderit jumătate din firme.

Scandal la toaleta Parlamentului. Lupu a ținut blocată toaleta 2 ore, pentru că nu i-a ieșit selfiul în oglindă.

Merkel a promis că vine cu biciul și, chiar la aeroport, o să le tragă o mamă de bataie liderilor celor trei partide proeuropene.

Putin a anuntat că amână exercițiile militare de cucerire a Chișinăului.

Președintele Timofti nu a fost prezent la ședință Parlamentului. Astăzi este zi de pensie și e prins la coadă de la poștă.

Mihai Ghimpu a scris un status emoționant pe facebook: “Tragedie naționale poporul vre uniune română, dar deputații este pre proști ca să cuprinde idea!”

Dezamagit sau bucuros de respingerea lui Leanca? Filat a anunțat la conferința de presa de după ședința Parlamentului că și-a găsit o nevastă și mai tânără.

Gest fără precedent în Moldova. Leancă a anunțat că astăzi și-a dat demisia de onoare așa cum a promis pentru că nu a integrat Moldova în UE.

Iura Roșca a urcat în copacii din fața Parlamentului din obișnuință și ca să vadă mai bine ședința.

Vladimir Voronin a anuntat că a găsit rezolvarea problemei ieftinirii leului. Vom introduce rubla rusească în Moldova, pentru că este mai frumoasă.

adminPolitic
Ședința de astăzi a fost una foarte lungă, iar pentru că deputații prinși în negocieri nu au fost atenți la afacerile lor, Plahotniuc le-a raiderit jumătate din firme. Scandal la toaleta Parlamentului. Lupu a ținut blocată toaleta 2 ore, pentru că nu i-a ieșit selfiul în oglindă. Merkel a promis că...

Comentează