Masina in noroi copy

Asociația Gastarbaiterilor nemulțumiți de ce sărăcia din Moldova: ”v-am trimis un miliard să vă fie bine, unde-i miliardul?”

Polițiștii din Moldova au învățat limba italiană. Deocamdată știu să spună doar: ”andiamo, dațiamo euroii pentro ștrafo za prevâșano scorosteamo!”

Publika TV va avea un jurnal de știri în italiană, spaniolă și portugheză: ”gastarbaiterii au uitat limbile de stat și vrem să-i manipulăm în limba pe care o înțeleg!”

O vânzătoare din Chișinău s-a răstit la un gastarbaiter care îi cerea o Scheda: ”gavari na narmalinom, chelovecheskom eazâke!”

Ca să nu se rătăcească gastarbaiterii prin Chișinău, numele străzilor vor fi scrise în italiană, spaniolă și portugheză.

Cel mai cunoscut gastarbaiter din Moldova, Renato Usatîi a organizat un concert a Bălți cu Stas Mihailov: ”în cinstea bratanilor mei!”

Doliu în Italia, Spania și Portugalia. După ce au plecat moldovenii, în Italia copii stau nespălați, în Spania căpșunele sunt neculese, iar în Portugalia portocalele se strică pe copaci.

Șoc și groază. Un gastarbaiter a rămas fără salariul său de o lună în Piața Centrală din Chișinău: ”am cumpărat un kil de patlajele!”

Cele mai căutate tamadale la nunți în luna august sunt studenții facultăților de limbi străine: italiană, spaniolă, portugheză.

Poliția va instala semafoare în sate: ”când se duc să-și ia pâine de la magazin gastarbaiterii merg cu mașina și pe ulițe se formează ambuteiaje ca la Ietalea”.

10 lucruri despre revenirea gastarbaiterilor acasa, în vacanțăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Masina-in-noroi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Masina-in-noroi-copy-300x300.jpgadminInternaționalgastarbaiteri,Italia,Moldova,Portugalia,Spania
Asociația Gastarbaiterilor nemulțumiți de ce sărăcia din Moldova: ”v-am trimis un miliard să vă fie bine, unde-i miliardul?” Polițiștii din Moldova au învățat limba italiană. Deocamdată știu să spună doar: ”andiamo, dațiamo euroii pentro ștrafo za prevâșano scorosteamo!” Publika TV va avea un jurnal de știri în italiană, spaniolă și portugheză:...

Comentează