Chiril G-Aburici explică de ce este atât de fricos: ”în școală am fost bătut de foarte multe ori și băgat cu capul în veceu!”

Noul Guvern al Republicii Moldova este cel mai tolerant din istorie. Are o persoană cu dezabilități locomotorii și 19 cu handicap mintal.

Stephane Cristophe Bride spune că a ajuns ministru pentru că este chior: ”nu am văzut cum au fost furați niște bani din niște bănci!”

Ion Sulă spune că a fost primit în Guvern cu o condiție, în zece zile să-și schimbe numele: a decis să înlocuiască litera S cu litera P.

Maia Sandu este răzbunătoare: ”știu că mulți liceeni s-au bucurat că nu o să fiu ministru. Pentru asta voi tripla numărul camerelor la BAC.”

Monica Babuc, ministrul Culturii, a mulțumit partidului pentru internet rapid și promite să monteze în biblioteci calculatoare cu camere.

Fostul premier, Iurie Leancă, a descoperit că este gay: ”am fost lucrat pe la spate, dar nu m-am opus.”

Vasile Tarlev stă ca pe ace: ”mi-e frică să nu mă detroneze Chiril de pe poziția de cel mai prost premier din istorie!”

Orange a declarat deja că își pregătește exitul din Moldova.

Managerul Mitropoliei Moldovei nu a fost invitat să sfințească Guvernul. Voia plata în euro – o taxă de 10 mii de euro cash.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Gaburici-se-uita-la-fund-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Gaburici-se-uita-la-fund-copy1-150x150.jpgadminPolitic
Chiril G-Aburici explică de ce este atât de fricos: ”în școală am fost bătut de foarte multe ori și băgat cu capul în veceu!” Noul Guvern al Republicii Moldova este cel mai tolerant din istorie. Are o persoană cu dezabilități locomotorii și 19 cu handicap mintal. Stephane Cristophe Bride spune că a ajuns ministru pentru...

Comentează