Nata Albot brazi copy

Brazii de la Festivalul Brazilor din Chișinău au fost desemnați de celebră revistă New Work Limes cei mai urâți pomi de Crăciun din lume.

Brazii festivăloagei Nata Albot sunt atât de urâți, încât Fuego a refuzat să-i împodobească.

Sute de copii care au văzut brazii de la festival s-au speriat atât de tare că acum au coșmaruri și vor fi descântați de vrăjitoare.

Un țăran din Piciușca Veche a dat lovitura. A vândut la Festivalul Brazilor o momâie de speriat ciorile din livada sa cu 10 mii de euro.

Mihai Ghimpu este sponsorul oficial al festivalului Brazilor de Crăciun. Motivul: a umblat mult cu iolka.

Pentru că brazii de la Festivalul Brazilor sunt atât de urâți în locul lui Moș Crăciun în acest an în Moldova o să vină Baba Cloanța.

În memoria lui Vlad Filat, festivăloaga Nata Albot a făcut un brad numai din cutii de țigări.

Deși sunt foarte urâți, brazii sunt extrem de scumpi, doar angajații de la ANRE au suficienți bani să îi cumpere.

Plahotniuc a fost la Festival, dar a refuzat să-l cumpere pe Iurie Leancă costumat în brad: ”de ce să dau banii pe el a doua oară?”

Republica Moldova vrea să rupă relațiile diplomatie cu Canada pentru că a lăsat-o pe Nata Albot să se întoarcă la Chișinău să mai facă un festival.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Nata-Albot-brazi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Nata-Albot-brazi-copy-300x300.jpgadminMonden
Brazii de la Festivalul Brazilor din Chișinău au fost desemnați de celebră revistă New Work Limes cei mai urâți pomi de Crăciun din lume. Brazii festivăloagei Nata Albot sunt atât de urâți, încât Fuego a refuzat să-i împodobească. Sute de copii care au văzut brazii de la festival s-au speriat atât de tare...

Comentează