Pentru că nu are surse financiare pentru susținerea viitorului sau partid, Iurie Leancă a declarat că a convenit cu Vlad Plahotniuc să retragă din conturile fiecărui cetățean din Republica Moldova, dar și de peste hotare, câte 1000 de euro. Iurie Leancă a spus că este sigur că nimeni nu se va supără, doar moldovenii nu s-au supărat pe retragerea de un miliard de euro din Banca de Economii.

Iurie Leancă a declarat că înființarea unei noi formațiuni politice este strict necesară pentru ca cei care au votat pentru PLDM la alegeri să nu incendieze Parlamentul.

Întrebat de jurnaliști de ce a durat atât de mult până și-a dat demisia, Leancă a spus că a așteptat să treacă 14 februarie, 23 februarie şi dragobetele, ca moldovenii să iasă din beții când va face el anunțul.

Iurie Leancă spune că azi Angela i-a trimis un sms și l-a intrebat dacă rămâne cum a stabilit, dar că el nu i-a răspuns, nu ştie dacă e Angela Merkel sau Angela Gonța.

Leancă promite că partidul său va face totul ca tinerii să rămână în țară. Pentru început va cere să fie tăiate toate bursele oferite moldovenilor pentru studii în străinătate.

Deși Leancă nu voia nici in ruptul capului să-și dea demisia din PLDM, un singur lucru l-a putut face să se razgândească – Plahotniuc.

Fostul premier nu s-a grăbit să părăsească PLDM pentru că Vladimir Plahotniuc nu se putea hotărâ cum să denumească noua formațiune pe care o va conduce Iurie Leancă.

Iurie Leancă spune că nu-i adevărat că în timpul conferinței de presă îi tremura vocea și tot trupul de frică, de fapt microfoanele erau stricate, iar operatorii nu-şi reveniseră după 23 februarie.

Iurie Leancă a anunțat că este deschis și va primi în partidul său oameni complet noi şi curați, de pildă, pe Vlad Plahotniuc, Vlad Filat, dar şi tizul său Iurie… Roșca.

Pentru cei care îl acuză că este prea moale, lent și firav, fostul Premier a ținut să sublinieze că el nu este gay, iar relația cu Ponta a fost una platonică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Leanca.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Leanca-150x150.jpgadminPolitic
Pentru că nu are surse financiare pentru susținerea viitorului sau partid, Iurie Leancă a declarat că a convenit cu Vlad Plahotniuc să retragă din conturile fiecărui cetățean din Republica Moldova, dar și de peste hotare, câte 1000 de euro. Iurie Leancă a spus că este sigur că nimeni nu...

Comentează