Vlad Plahotniuc Seic copy

De ce este coadă la Autoritatea pentru cetățenie din România? Moldovenii au aflat că Plaha va fi premier.

Plahotniuc nu a fost numit încă în funcție, că au început să curgă felicitările. Igor Dodon i-a trimis un coș plin cu prezervative.

Când a aflat că Plahotniuc și-a anunțat candidatura la premier, Vlad Filat a reintrat în greva foamei.

Șocant! Nicolae Timofti a demonstrat că nu este rață mută și știe să vorbească… în scris.

Curios. După ce Plahotniuc a fost văzut intrând în Președinție, Nick’O’Laye Team Off Tea a anunțat că site-ul președinției a fost spart, iar hackerii au postat un comunicat fals.

Vlad Plahotniuc a anunțat că dacă ajunge premier mută capitala în sudul țării, în orașul Plahul.

Incredibil, pentru că a îndrăznit să candideze la funcția de premier, lui Ion Sturza i s-a retras cetățenia Republicii Moldova.

Confuzie, câțiva analiști de la Publika TV l-au pupat greșit în cur pe Diacov: ”era întuneric, am crezut că e domnul Plaha”.

De când s-a aflat că Plahotniuc vrea să fie premier intrarea la Drive este gratuită.

Vlad Plahotniuc susține că îl va numi ministru al Educației pe Constantin Țuțu: ”poate așa reușește să termine 4 clase”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-Seic-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-Seic-copy-300x300.jpgadminPolitic
De ce este coadă la Autoritatea pentru cetățenie din România? Moldovenii au aflat că Plaha va fi premier. Plahotniuc nu a fost numit încă în funcție, că au început să curgă felicitările. Igor Dodon i-a trimis un coș plin cu prezervative. Când a aflat că Plahotniuc și-a anunțat candidatura la premier, Vlad Filat...

Comentează