Valentina Nafornita copy

Valentina Naforniță nu are claxon la mașină, țipă atât de tare la volan că ai impresia că te claxonează un camion.

Când Valentina Naforniță este răcită și sforăie noaptea, vecinii pleacă din bloc.

Valentina Naforniță face sex cu masca antigaz pe față, altfel țipă prea tare și o aude tot orașul.

De ce nu este invitată Valentina Naforniță să cânte la nunți în Moldova? Ultima dată când a cântat a speriat 30 de copii din măhală.

Valentina Naforniță nu are telefon mobil. Nu are nevoie, țipă așa de tare că se aude oriunde în lume.

În copilărie, clasa în care învăța Valentina Naforniță era tot timpul cu geamurile sparte de la țipetele sale.

Odată Valentina Naforniță a atins o notă atât de înaltă că nu a mai putut coborî și a fost nevoie de intervenția alpiniștilor să o dea jos.

Odată Valentina Naforniță l-a invitat pe Nicolae Timofti la Nunta lui Figaro. Președintele a venit, a urcat pe scenă și a început să strige ”amar”.

Moș Crăciun nu mai vine la Valentina Naforniță. Aceasta l-a lăsat fără timpane acum zece ani după ce de bucurie a scop un țipăt foarte puternic.

Valentina Naforniță poate provoca un cutremur și un țunami dintr-un strănut mai puternic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Valentina-Nafornita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Valentina-Nafornita-copy-300x300.jpgadminMonden
Valentina Naforniță nu are claxon la mașină, țipă atât de tare la volan că ai impresia că te claxonează un camion. Când Valentina Naforniță este răcită și sforăie noaptea, vecinii pleacă din bloc. Valentina Naforniță face sex cu masca antigaz pe față, altfel țipă prea tare și o aude tot orașul. De...

Comentează