Mihai Ghimpu si Vladimir Voronin intr-o relatie copy

După succesul secretizării ședințelor Parlamentului, Mihai Ghimpu și Vladimir Voronin au format o alianță: Comuniști Liberali Organizați Uniți și Independenți (CLOUNI).

După ședința Parlamentului, Mark Zuckerberg a anunțat că renunță să trimită ajutor financiar Moldovei: ”politicienii moldoveni o să fure toți banii.”

CNA a anunțat că până la Paștele… cailor va găsi hoții miliardului: ”am angajat 2 țigănci care ghicesc în păduchi. Ne ajută să-i găsim.”

Disperați mii de moldoveni săraci și-au scris deja testamentele. Cum era de așteptat, nu au ce lăsa urmașilor.

Premierul interimar Brega îl acuză pe șeful CNA că i-a derutat pe deputați: ”a vorbit englezește, am crezut că e Codruța Kovesi.”

Imediat după audierea procurorilor Gurin și Chetraru, mai mulți deputați au propus o lege de modernizare a pușcăriilor din Moldova.

Din cauza audierilor din Parlament, jurnaliștii de la Unimedia au uitat să-l felicite pe Vlad Filat cu ocazia împlinirii a două zile de greva foamei.

Nicolae Timofti și-a cerut scuze că nu a putut veni la audierea procurorilor în Parlament: ”am avut discuții telefonice cu Saakashvili, Putin, Obama și Stalin.”

Marina Rădvan a fost supărată, audierile s-au întins prea mult și a trebuit să sară prânzul, nu a mâncat nimic timp de 2 ore.

Mitropolitul Vladimir susține că procurorii nu o să găsească niciodată miliardul pentru că nu l-au chemat să sfințească ancheta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Mihai-Ghimpu-si-Vladimir-Voronin-intr-o-relatie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Mihai-Ghimpu-si-Vladimir-Voronin-intr-o-relatie-copy-300x300.jpgadminSocial
După succesul secretizării ședințelor Parlamentului, Mihai Ghimpu și Vladimir Voronin au format o alianță: Comuniști Liberali Organizați Uniți și Independenți (CLOUNI). După ședința Parlamentului, Mark Zuckerberg a anunțat că renunță să trimită ajutor financiar Moldovei: ”politicienii moldoveni o să fure toți banii.” CNA a anunțat că până la Paștele... cailor va...

Comentează