1. Nu doar banii trimiși de gastarbaiteri vor fi impozitați. Guvernul vrea să impoziteze și bicicletele, jucăriile, bomboanele, dar și hăinuțele trimise de moldovenii plecați copiilor lăsați acasă.

2. Guvernul Gaburici a avut ideea genială ca șoferii să plătească nu doar taxa de drum, dar și taxa de gropi. La câte cratere sunt pe șosele, bugetul ministerului Transportului se va tripla.

3. Pentru a umple bugetul ministerului Sănătății, spitalele din Moldova vor fi declarate hoteluri de 5 stele, iar pacienții cazați vor plăti pentru cazare câte 100 de euro de fiecare noapte.

4. Maia Sandu vrea să introducă taxa de copiat la BAC, cine va fi prins cu copiuța plătește 1000 de euro și scapă de supraveghere video.

5. Ministrul Muncii vrea să impoziteze prostituatele și moldovencele care fac videochat erotic. Primele vizate sunt curvele din topul VIP Magazin 100 de femei sexy din Moldova.

6. Gaburici va impozita diplomele moldovenilor. Impozitul se va plăti anual și este 1 leu – diploma de grădiniță; 10 lei – diploma de 4 clase; 100 de lei – diploma de 9 clase; 1000 de lei – diploma de BAC; 10.000 lei – diploma de facultate, etc. Premierul a anunțat, deoarece nu are nici măcar diplomă de grădiniță, nu va plăti niciun impozit.

7. Guvernatorul Băncii Naționale, Dorin Drăguțan cere impozitarea datoriilor pe care le au moldovenii, chiar și cele din caietele de la magazine.

8. Pachetele cu murături, slănină, carnați și alte mâncăruri trimise de moldoveni rudelor plecate la muncă vor fi considerate export alimentar și vor fi impozitate ca atare.

9. Moldovenii care au mai mult de 10 litri de vin în beci vor fi considerați producători de băuturi alcoolice și vor fi obligați să plătească pentru licență.

10. Chiril Gaburici intenționează să impoziteze nunțile moldovenilor – atunci când se căsătoresc moldovenii nu țin cont de bani și sunt foarte darnici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Banic-Guvern.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-Banic-Guvern-150x150.jpgadminFinanțe
1. Nu doar banii trimiși de gastarbaiteri vor fi impozitați. Guvernul vrea să impoziteze și bicicletele, jucăriile, bomboanele, dar și hăinuțele trimise de moldovenii plecați copiilor lăsați acasă. 2. Guvernul Gaburici a avut ideea genială ca șoferii să plătească nu doar taxa de drum, dar și taxa de gropi. La...

Comentează